Programari: 0744 327 606

Strategii nutritionale si genetice pentru longevitate

Strategii nutrigenomice

Strategiile nutritionale si genetice pentru longevitate cuprind solutii personalizate bazate pe descoperirile stiintifice din ultimele 6 decenii asupra relatiei dintre bagajul nostru genetic (ADN) si stilul de viata. Aceste terapii, care se personalizeaza in urma masurarii unor biomarke-ri esentiali din organismul nostru, sunt dedicate tuturor celor interesati de anti-ageing, mentinerea starii de sanatate si prelungirii vietii si sunt in cautarea unor abordari si retete fundamentate stiintific. Terapiile includ programe de nutritie pentru o stare de sanatate si solutii pentru piele, o tintire simultana a interiorului si exteriorului.

Detalii despre aceste abordari stiintifice inovatoare, in documentarul Discovery Channel.

 

FOTOGRAFII CU EFECTE INAINTE/DUPA TERAPII (aceste forografii sunt realizate dupa 3 luni de utilizare)

ageLOC1

ageLOC2
ageLOC3
ageLOC4ageLOC5

DE CE ACEASTA ESTE O TERAPIE ANTI-AGEING MAI BUNA DECAT ALTELE?

Terapiile pe care noi le propunem sunt formule dovedite prin studii clinice complexe care au la baza formule fundamentate prin studii efectuate cu biochip-uri genetice (genechip).
Programele (de nutritie si solutii anti-aging de exterior, pentru piele) sunt concepute de un staff-stiintific impresionant, format din 75 de cercetatori stiintifici, profesori la cele mai prestigioase universitati de medicina din lume (Stanford Medical School, Harvard, Shanghai Medical School, Wisconsin, Columubia, Purdue, etc.) si coriferi ai ramurilor lor de cercetare.
Aceste solutii, care targeteaza Youth Gene Clusters sunt unice in lume si au la baza 22 de patente stiintifice si drepturi intelectuale. Produsele din aceste programe sunt garantate cu returnarea integrala a investitiei in cazul in care nu se constata imbunatatiri dupa 2, respectiv 3 luni de utilizare.

CU CE SE INCEPE O TERAPIE ANTI-AGEING PERSONALIZATA?

O terapie anti-ageing porneste la o masuratoare a nivelului de carotenoizi din piele (corelati cu celalalte grupe de antioxidanti din organism, raspunzatori de protectia ADN). Testarea CScore se face in palma, dureaza 30 de secunde si este non-invaziva. Metoda de masurare se numeste Spectroscopian Ramann, este premiata cu Nobel in fizica si are multiple aplicatii medicale. La nivel mondial, au fost efectuate in ultimii 10 ani, peste 18 milioane de scanari cu acest instrument, cu o frecventa medie de aproximativ 5 000 de scanari realizate zilnic. Instrumentul este folosit astazi in peste 50 de tari, in Statele Unite si Asia fiind acreditat ca instrument medical.

 

Ultima generatie a instrumentului de masura