Programari: 0744 327 606

Reflexoterapie

reflexoterapie

CE ESTE REFLEXOTERAPIA?

» Tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiiind sensibile (dureroase). Poate fi aplicata la toate categoriile de varsta, profilactic si pentru afectiuni acute sau cronice. Marele avantaj consta in completa lipsa de toxicitate.

Efectele tratamentului reflexogen

» Masajul punctelor reflexe descongestioneaza musculatura si stimuleaza circulatia sangelui in organul respectiv, obtinand astfel eliminarea reziduurilor toxice si alimentarea cu substante energetice noi si regeneratoare.

» Pentru aceasta trebuie sa regularizam mai intai functionarea organelor de eliminarea toxinelor si cele de refacere a organismului bolnav prin masarea punctului sau reflex.

Afectiuni tratabile prin reflexoterapie

» Afectiuni si disfunctii ale sistemelelor: urinar, nervos, circulator, respirator, limfatic, endocrin, reproducator, osteo-muscular si articular, metabolice.

Durata tratamentului

» Pentru afectiuni recente si usoare, un tratament de 2-3 zile este suficient.

» In cazul bolilor grave si cronice, o ameliorare semnificativa se obtine dupa aproximativ 2-3 luni de la tratament iar vindecarea completa este atinsa dupa un an de sedinte.

» In afectiuni acute efectul ameliorant se produce dupa 2-3 sedinte de reflexoterapie si vindecarea survine dupa cateva saptamani, in mod obisnuit tratamentul efectuadu-se pe durata a 20 de sedinte.