Programari: 0744 327 606

Masaj tehnica Raindrop

Masaj Tehnica Raindrop

Este un procedeu de ungere cu uleiuri esentiale naturale, folosind mainile, prin care pozitionam organismul intr-o stare buna prin metode relaxante si revigorante. Uleiurile foarte concentrate sunt aplicate in picaturi pe spate. Beneficiarul traieste o stare de relaxare si energizare dar si de diminuare a afectiunilor (daca este cazul). Uleiul esential declanseaza procesul de regenerare a plantei, similar sangelui in corpul uman . Atat uleiul esential, cat si sangele contin compusi de tipul hormonilor care au rol declansator al procesului de regenerare. Aceasta tehnica ne poate ajuta sa refacem echilibrul organismului.

Afectiuni diminuate prin masaj!

 

Indicatii:

  • Scolioza, cifoza, lordoza, afectiuni ale coloanei, inflamarea tesuturilor musculare, gripa sau raceala, stres, articulatii, intarirea sistemului imunitar, eliminarea toxinelor

Efecte secundare:

  • Nu sunt
  • Tehnica noninvaziva

Proceduri:

  • uleiuri esentiale naturale sunt aplicate pe spate in picaturi de ploaie
  • masajul se efectueaza cu mainile libere

 

In urma efectuarii acestei terapii este recomandat aportul considerabil de apa.

 

Beneficiarii acestei terapii au declarat ca dupa sesiunea de masaj au avut o pozitie pozitiva vis-a-vis de respectul pentru sine, concentrare, coerenta, frica, increderea in puterile proprii, curaj.