Programari: 0744 327 606

ASEA – apa cu molecule redox

ASEA

asea-bottles

Produs revolutionar!

Va oferim ASEA, cheia sanatatii celulare! Avem secretul vindecarii celulare! ASEA este descoperit de 3 premianti NOBEL.

Produsul nu este medicament si nici vitamine sau minerale ori proteine, antioxidanti, enzime, nutrienti. El detine 32 de patente la nivel mondial. ASEA este o apa cu molecule redox.
Aceasta descoperire medicala este concretizata acum intr-un produs revolutionar care:

• ajuta organismul sa se vindece;
• incetineste spectaculos procesul de imbatranire;
• regleaza rapid sistemul imunitar;
• protejeaza contra aparitiei bolilor cronice si canceroase;
• este avizat/aprobat in SUA si UE (lansat la Munchen, in octombrie 2012, iar la Bruxelle, Stockholm si Londra in iunie 2013);

Pentru persoanele care practica un sport de intretinere si mai ales pentru sportivii de performanta, acest produs creste in medie cu 12% timpul pana la atingerea pragului ventilatoe anaerob, concomitent cu reducerea ritmului cardiac, nemaifiind nevoie de timpul clasic de refacere dupa un efort intens si indelungat.

Beneficiile acestei stiinte a ajuns si in Romania. Produsul actioneaza natural, fara toxicitate, fara efecte secundare, in urmatoarele directii:

• protectia celulelor de atacul radicalilor liberi;
• detectarea celulelor bolnave si repararea lor;
• regenerarea, in timp, a organelor afectate;

Indicatii

Aritmii, infarct miocardic, poliartrita reumatoida, insuficienta cardiaca, artrita, reumatism, diabet zaharat, depresii, dislipidemii, ulcer varicos, arsuri, dermatite, psoriazis, boli digestive si hepatite B si C, boli ale aparatului reproducator si urinar, Parkinson, Alzheimer, AVC, boli autoimune (spondilita anchilopoetica), boli ale sistemului osos (osteoporoza), tumori maligne cerebrale, tumori maligne la san, boli respiratorii (BPOC, astma bronsic alergic), boli ale sistemului muscular, boli endocrine si boli ale aparatului circulator, infectii cu virusi B, C, HIV.

Pentru cei sanatosi, produsul ofera: focus mintal, claritate in gandire, rezistenta la stres psihic, intelectual si fizic, confort muscular si articular, energie si vitalitate, sistem metabolic ameliorat. Regleaza rapid somnul, scaunul si digestia.

SA TRAIM CAT MAI MULT TIMP TINERI!