Programari: 0744 327 606

Acupunctura lichida

Acupunctura lichidaimg_acupunctura_lichida

» In terapia naturista prin “acupunctura lichida”, se folosesc tincturi speciale, care, odata inghitite, actioneaza asupra acelorasi puncte energetice (meridiane) din organism ca si acele folosite in terapia clasica. Noua terapie vindeca boli ce apar in urma dezechilibrelor energetice din organism.

» Noua terapie, numita acupunctura lichida, foloseste remedii realizate din plante medicinale in apa terapeutica, fiind produse bio-informationale.
Acupunctura lichida poate sa actioneze asupra mai multor organe sau functii din organism. Corpul uman este strabatut de 12 meridiane energetice pereche si doua individuale.

Fiecare meridian controleaza cate o functie si cate un organ. Denumirea meridianelor a fost stabilita in functie de organul controlat (de exemplu: meridianul ficat, meridianul inima). Organul tratat nu este numai un organ fizic, ci are si un camp energetic care este strabatut de un meridian (traseul energetic).

Prin stimularea meridianelor energetice, se obtine regenerarea fizica si psihica a bolnavului. Prin acupunctura lichida se amelioreaza si se vindeca diverse boli, aparute in urma dezechilibrului energetic, care se produce intr-unul dintre cele 12 meridiane principale.

 

Aria de actiune a acupuncturii lichide

Remediile din acupunctura lichida, desi sunt indicate pentru anumite organe energetice, au o aplicatie mai larga. Astfel, pentru:

» plaman – se recomanda ca adjuvant in amigdalita, traheita, astm bronsic, faringita, bronsita, tuse, laringita, silicoza (boala de plamani specifica minerilor);

» stomac – este indicata ca adjuvant in lipsa poftei de mancare, greturi, gastrita si varsaturi

» inima – adjuvant in palpitatii, tahicardie, cardiopatie ischemica, distonie neurovegetativa, cefalee, astenie

» vezica urinara – adjuvant in menstruatii abundente, dereglari ale ciclului menstrual, afectiuni ale prostatei, cistita, sciatica, uretrita, lumbago

» pericard (invelis al inimii) – adjuvant in depresii, insomnie, anxietate, migrena, stres, suprasolicitari nervoase, hipertensiune

» vezica biliara – adjuvant in dischinezie biliara, colecistita, icter, acnee, migrena, cefalee asociata afectiunilor hepatobiliare

» intestin gros – adjuvant in constipatie, colon iritabil, hemoroizi, colita, paraziti intestinali

» splina, pancreas – adjuvant in diabet zaharat, gastroduodenita, balonari, perturbari ale sistemului imunitar, eczeme

» intenstin subtire – adjuvant in enterocolite, diaree, duodenita, dureri abdominale, parazitoze intestinale, meteorism

» rinichi – adjuvant in litiaza renala, nefrita, edeme, frigiditate, impotenta, tulburari ale ciclului menstrual